Het Transformerend Pad

Het Transformerend Pad is een intensief helend pad waarbij we werken met de essentie van krachtdieren. De energetische aanwezigheid van onze poweranimals geven je kracht en ondersteuning om jouw eigen weg te bewandelen.. Het pad wordt ondersteund door oefeningen en meditaties en een afsluitend intensief weekend waar we elkaar gaan ontmoeten
Het pad begint met Innerlijk Werk, waar we de verbintenis aangaan om naar binnen te gaan om de onopgeloste emotionele pijn die we hebben gedragen onder ogen te zien en te helen.
Terwijl we dit werk doen, beginnen gevoelens op te komen die we mogen omarmen. Met de stappen van Gezonde Woede en Rouwend Hart, omarmen en laten we de woede los die we met ons meedragen omdat we gekwetst zijn, en het belangrijkste is dat we door onze tranen heen, de pijn loslaten die we al zo lang met ons meedragen. Dit is de essentiële stap en de plaats van de diepste transformatie. Want als we de pijn die we droegen loslaten, verandert ons leven en worden we niet langer belast door de pijn van het verleden en kunnen we het echt transformeren. Transformatie is de stap waarin we in staat zijn om het verleden volledig te integreren en naar de volgende stap te gaan, een nieuw leven van dankbaarheid voor alles wat we zijn. Volgend hierop komt "Wild Freedom", een leven van vreugde en liefde dat we ons niet eens hadden kunnen voorstellen toen we eerder met al dat lijden werden belast.. en dan is er de laatste fase, die zelf een nieuw begin symboliseert, contemplatie met God, jouw Bron, Geest, Godin, of welke naam je de grote Onnoembare ook maar wilt noemen.
Hier leren we onszelf kennen als één met het goddelijke. Het is belangrijk op te merken dat hoewel het pad lineair is, de feitelijke manier waarop we door de stappen gaan, uiteindelijk misschien niet zo lineair is. We kunnen bijvoorbeeld ontdekken dat we met een specifieke emotionele wond werken en door de eerste paar stappen van het Pad reizen, om erachter te komen dat een andere, diepere herinnering naar boven komt en we terugkeren naar het begin. Dit is prima, normaal en natuurlijk. Dus als je met het Transformerend Pad werkt, is het belangrijk om op je timing en natuurlijke proces te vertrouwen -- en verwacht dus niet dat je alle fasen achter elkaar doorloopt maar dat ze terug kunnen komen in de volgende fase. Wat de wereld nodig heeft, is dat we allemaal uit onze schuilplaats komen, met moed de diepte van onze pijn onder ogen zien, en terwijl we het omarmen en loslaten, voorwaarts gaan naar een leven van vreugde, zegen en dienstbaarheid. Dit is simpelweg het belangrijkste dat we ooit kunnen doen.
Elk stukje woede of authentiek rouwen dat je doet laat de last beetje bij beetje verdraaglijker worden, en naarmate de last lichter wordt, vind je een intense vereniging met jouw Bron,

Momenteel is het Pad al bezig met een groep, de volgende start in 2023, opgeven kan nog tot 15 Maart 2023!

De volgorde van de transformaties in 2023 zijn:
April- Innerlijk Werk
Mei- Gezonde Woede
Juni-Rouwend Hart
Juli-Het Loslaten
Augustus-Dankbaarheid
September-Onstuimige Vrijheid
Oktober-Contemplatie met jouw Bron
November-Krachtdier Weekend ( Vrijdags van 19u tot zondags 16u )
We gaan samen een commitment aan van 7 maanden die we met elkaar online doorlopen. Op fb heb ik een speciale groep aangemaakt  die alleen toegankelijk is voor deelnemers van Het Transformerend Pad. In deze groep plaats ik alle informatie en oefeningen die nodig zijn per maand en ben ik uiteraard ondersteunend beschikbaar voor vragen en opmerkingen, In deze groep kunnen we alles met elkaar delen en bespreken, vragen stellen en een connectie maken met de andere deelnemers. In de laatste maand ( Oktober 2023 ) plannen we met elkaar een geschikte datum om een weekend ( vrijdagavond 19 uur tot zondag rond 16 uur ) samen te komen op een geschikte plek en om ons op een bijzonder wijze te gaan verbinden met enkele krachtdieren. We maken een animal-lodge om Wolf en Adelaar op een diep niveau te gaan ontmoeten. Dit weekend is ook bedoeld om de opgedane ervaringen van de 7 maanden met elkaar te delen.
De deelnamekosten zijn €80,- per maand en daar zit ook iedere nieuwe maand een speciaal samengesteld flesje animal essence bij met de kwaliteiten van de dieren die bij het transformatiethema horen, plus 4 keer een extra auraspray die past bij het thema. Deze essences stuur ik je iedere maand per post toe, altijd de week vóór de maand waar ze voor zijn, dus eind maart komen die voor de eerste maand ( april), eind april komen die voor de maand mei etc.
De kosten voor het lange weekend liggen tussen de €200,- en €300,- afhankelijk van welke plek het gaat worden.
Opgave kan via maahaohealing@gmail.com tot uiterlijk 15 maart!

Maak een gratis website.